Beste gast, Helaas gaat het TT-festival niet door. Reserveren is daarom niet meer mogelijk voor 2020.
Wij hopen jullie in 2021 weer te mogen ontvangen. Voor nu blijf thuis en blijf vooral gezond!

Welkom op de website van TT camping Stadsbroek!

Deze camping bestaat alleen tijdens de officiële Grand Prix van Assen en is open vanaf woensdag tot en met zondag in de week van de Dutch TT. De camping wordt gerund door vrijwilligers van wielerverenigingen FC Unitas, MTB Assen en Stichting Wielerdrome. De camping bevindt zich ongeveer 15 minuten lopen naar het centrum van Assen en het TT circuit. De camping is geopend van woensdag 24 juni tot maandag 29 juni 2020. De TT camping Stadsbroek staat voor schoon, compleet, gezellig en veilig kamperen tegen een acceptabele prijs! N.B. Helaas heeft de gemeente besloten om de toeristenbelasting gedurende de TT fors te verhogen. Deze kosten hebben wij moeten verwerken in onze tarieven. Wij rekenen op uw medewerking.

Prijzen overnachting(en) per persoon

5 nachten

4 nachten

3 nachten

2 nachten

1 nacht

Prijzen overnachting(en) per voertuig (motor/auto)

5 nachten

4 nachten

3 nachten

2 nachten

1 nacht

De prijzen zijn inclusief 9% BTW en toeristenbelasting. Er zijn een aantal stroomplaatsen beschikbaar. Stroom kost € 5,00 per nacht. U dient uiterlijk te vertrekken op maandag om 12:00 uur.

Veiligheid

In het kader van diefstalpreventie krijgen alle gasten bij aankomst een pasje met daarop hun gegevens en kenteken welke bij tussentijds verlaten en binnenkomen van het terrein steeds wordt gecontroleerd. Het gehele terrein wordt door hoge hekken afgeschermd. Het is voor een buitenstaander niet mogelijk de camping te betreden. Het gehele terrein wordt dag en nacht bewaakt.

Sanitair

Op de camping zijn schone toiletten en warme douches aanwezig. Deze zijn voor alle campinggasten gratis beschikbaar. Bij het sanitair zijn stroompunten voor o.a. gratis opladen telefoon.

Foto’s op deze website zijn copyright door Fred van Bergeijk.