U kunt weer reserveren voor 26 juni -1 juli 2019

Welkom op de website van TT camping Stadsbroek!

Deze camping bestaat alleen tijdens de officiële Grand Prix van Assen en is open vanaf woensdag tot en met zondag in de week van de Dutch TT. De camping wordt gerund door vrijwilligers van wielerverenigingen FC Unitas, MTB Assen en Stichting Wielerdrome. De camping bevindt zich ongeveer 15 minuten lopen naar het centrum van Assen en het TT circuit. De camping is geopend van woensdag 26 juni tot maandag 1 juli 2019. De TT camping Stadsbroek staat voor schoon, compleet, gezellig en veilig kamperen tegen een acceptabele prijs!

Prijzen overnachting(en) per persoon

5 nachten

4 nachten

3 nachten

2 nachten

1 nacht

Prijzen overnachting(en) per voertuig (motor/auto)

5 nachten

4 nachten

3 nachten

2 nachten

1 nacht

De prijzen zijn inclusief 9% BTW en toeristenbelasting. Er zijn een aantal stroomplaatsen beschikbaar. Stroom kost € 5,00 per nacht. U dient uiterlijk te vertrekken op maandag om 12:00 uur.

Veiligheid

In het kader van diefstalpreventie krijgen alle gasten bij aankomst een pasje met daarop hun gegevens en kenteken welke bij tussentijds verlaten en binnenkomen van het terrein steeds wordt gecontroleerd. Het gehele terrein wordt door hoge hekken afgeschermd. Het is voor een buitenstaander niet mogelijk de camping te betreden. Het gehele terrein wordt dag en nacht bewaakt.

Sanitair

Op de camping zijn schone toiletten en warme douches aanwezig. Deze zijn voor alle campinggasten gratis beschikbaar. Bij het sanitair zijn stroompunten voor o.a. gratis opladen telefoon.

Foto’s op deze website zijn copyright door Fred van Bergeijk.