Reserveer nu uw tickets voor TT Assen 2024

Belangrijke informatie

De camping is geopend van woensdag 26 juni 2024 (8:00) tot maandag 1 juli 2024 (12:00 uur). Reservering is alleen geldig na volledig afronden en betalen via onderstaand formulier. Er wordt ruimte vrijgehouden voor het aantal bestelde tickets.

Stroomaansluiting
Als extra optie kan worden gekozen voor een stroomaansluiting, met bijpassend aantal nachten. Het starttarief voor het aanleggen van een stroomaansluiting is 15 euro. Daarbij rekenen wij 5 euro/nacht voor het verbruik. Aangezien wij een pop-up camping zijn leggen wij een tijdelijk stroomnetwerk aan. Houd rekening met de maximale belasting: Voor continu gebruik is ~500W toegestaan. Bij uitzondering is een korte piekbelasting voor een (kleine) waterkoker, koffieapparaat etc toegestaan. Zorg dat uw apparatuur voldoet aan de wettelijke kwaliteits- en veiligheidseisen. Er zijn een beperkt aantal aansluitingen beschikbaar.

Auto / motor
De kosten voor het plaatsen van een auto/motor op de staplek worden bij aankomst apart bepaald en ter plekke afgerekend. U kunt uw auto/motor ook parkeren op het naastgelegen (openbaar) parkeerterrein direct buiten het hek. Tarieven voor auto/motor bij de staplek staan vermeld op de website. Bij groepen groter dan 4 personen: 1 auto per 4 personen. Er is namelijk beperkte ruimte voor parkeren beschikbaar.

Huisregels
Lees de algemene huisregels goed door. Wij zijn een TT-camping met een gezellige, rustige en unieke TT-sfeer. Tapinstallaties, geluidsinstallaties, banken, sofa’s en/of andere campingvreemde artikelen zijn niet toegestaan op onze camping. Als bij aankomst (of op het terrein) goederen worden aangetroffen die niet thuishoren op de camping, dan worden deze in beslag genomen of wordt verzocht een andere camping op te zoeken. Ditzelfde geldt ook voor ongepast gedrag. Laat het voor iedereen een leuke TT zijn. Er is een gezellig horeca/catering aanwezig.
Vanaf 0:00 uur (tot 07:00 uur) is het nachtrust op het hele campingterrein.

Aankomst tot maximaal 23:00 uur mogelijk. Er is 24 uur per dag toezicht en het terrein is volledig met hekken afgesloten. Toegang alleen mogelijk met geldige tickets. Dagbezoekers in overleg.
TT-camping Stadsbroek is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of vermissing aan goederen/personen.